Αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα, τοξίνες και chemtrails

apotoxinosi-apo-barea-metalla-toxines-kai-chemtrails

Στη μεγαλύτερη έρευνα που έγινε το 2001 στη Μεγάλη Βρετανία και η οποία αφορούσε 22.000 άτομα (όχι ασθενείς), προέκυψαν τα εξής στοιχεία: το 76% δήλωσε ανεξήγητη κόπωση, το 58% ανέφερε μεταπτώσεις ψυχισμού, το 52% απάθεια, έλλειψη ενδιαφέροντος και διάθεσης, το 50% άγχος, ανησυχία, φοβίες, το 47% κακή ποιότητα ύπνου και αϋπνίες, το 42% κακή μνήμη και το 42% κατάθλιψη.

Μελέτη του Εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ecotoxicology & Environmental Safety, αποδεικνύει ότι τρόφιμα-βολβοί που αρδεύονται με ρυπασμένο νερό από βαρέα μέταλλα απορροφούν σε μεγάλα ποσοστά την τοξικότητα, ακόμη και αν καλλιεργούνται σε «καθαρά» εδάφη. 

Είναι ολοφάνερο πως οι ζημιές που κάναμε και δυστυχώς συνεχίζουμε να κάνουμε στο περιβάλλον μας, η κακή διατροφή και η κακή ποιότητα νερού που πίνουμε, ο αέρας που αναπνέουμε και η γενικότερη επιβάρυνση από μόλυνση, ευθύνονται σε σημαντικό βαθμό για την επιδείνωση της υγείας μας.

Πολλές χρόνιες «ασθένειες» που δύσκολα αντιμετωπίζονται έχουν ως αιτία τους τις επιπτώσεις από τις περιβαλλοντικές τοξίνες, τα βαρέα μέταλλα, την κακή διατροφή και άλλους τοξικούς παράγοντες. Πιο συγκεκριμένα τα βαρέα μέταλλα Υδράργυρος, Μόλυβδος, Κάδμιο, Αλουμίνιο κ.α., τα παίρνουμε αθροιστικά με αυτά που τρώμε, πίνουμε και εισπνέουμε, όπως επίσης και από τα σφραγίσματα στα δόντια, από καλλυντικά ακόμη, και από εμβόλια και αρκούν ελάχιστες ποσότητες για να μας βλάψουν.

Οι περιβαλλοντικές τοξίνες όπως διοξίνες, αμίαντος, PCB, αρωματικοί υδρογονάνθρακες, DDT, μεταβολικοί DDE κ.α. συσσωρεύονται στους ιστούς όπως ο νευρικός, ο συνθετικός, ο λιπώδης και έχουν αθροιστική δράση. Οι τοξίνες από το ίδιο μας το παχύ έντερο, λόγω αλλαγής της χλωρίδας, λόγω κακής διατροφής, λόγω σήψης, δυσβίωσης, κακών συνηθειών προσθέτουν τοξικότητα.

Η επιβάρυνση από μαγνητικά, γεωπαθητικά, ηλεκτρομαγνητικά πεδία, από ακτινοβολία, διαταράσσουν περαιτέρω τη λειτουργία των κυττάρων και κατά συνέπεια του οργανισμού. Αν προσθέσουμε και την επιβάρυνση από χημικά φάρμακα, από εθιστικές ουσίες όπως τσιγάρο και συντηρητικά τροφίμων, γίνεται ολοφάνερο πως η αποτοξίνωση από όλους τους παραπάνω παράγοντες είναι επιτακτική ανάγκη. Αυτό όμως γίνεται δύσκολα σήμερα επειδή η επιβάρυνση είναι πολύ μεγάλη, πολύπλοκη και πολύπλευρη. Επίσης η συσσώρευση σε ιστούς-κρύπτες που δεν έχουν μεγάλη μεταβολική δραστηριότητα ή καλή κυκλοφορία αίματος είναι χρόνια και συσσωρευτική.

Επίσης σημαντικό μέρος από βαρέα μέταλλα και ουσίες μπορεί να διαπεράσει την κυτταρική μεμβράνη και να αποθηκευτεί στο κυτταρόπλασμα. Έτσι διαταράσσεται η διαπερατότητα της μεμβράνης (αντλίες) και η λειτουργία των οργανιδίων του κυττάρου. Για αυτό σε κάθε θεραπευτική προσέγγιση η οποία προσανατολίζεται στα αίτια, θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη διάγνωση και στην αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα, χημικές ουσίες και τοξίνες.

Υπάρχουν τρόποι για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από τα βαρέα μέταλλα και αυτά των chemtrail και να απαλλαγούμε από αυτά.
Μια αρκετά καλή μέθοδος αποτοξίνωσης του οργανισμού μας ακόμη και μείωσης της αθηρωματικής πλάκας, είναι η χηλιωση (απομετάλλωση). Η ονομασία χηλίωση προέρχεται από τη λέξη «χηλή» που σημαίνει «νύχι ζώου».
Αυτό αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο ο χηλικός παράγων, μια συνθετική χημική ουσία, η κάποια πρωτεΐνη του σώματος, προσκολλάται σε ορισμένα μέταλλα και σχηματίζει μαζί τους μια συμπλοκη ένωση, η οποία περνώντας μέσα από τα νεφρά αποβάλλεται από το σώμα.

Τοξικά μόρια μετάλλων, όπως το αλουμίνιο, το βάριο, ο μόλυβδος άλλα και τα αμέταλλα όπως το φθόριο, εισβάλλουν σε διάφορα κύτταρα του σώματός μας και δρουν με ένα «μοριακό μιμητισμό». Αυτός ο μιμητισμός εκτοπίζει σημαντικά μόρια μετάλλων στα ανθρώπινα κύτταρα και δημιουργεί τοξικά μόρια και έτσι καταστρέφουν το κύτταρο σε επίπεδο DNA

«Τροφή: Εκτός από τις διάφορες μεθόδους αποτοξίνωσης που είναι απαραίτητες πλέον, είναι μέγιστη ανάγκη να διατηρούμε τον κυριότερο αποτοξινωτή μας ΚΑΘΑΡΟ και απαλλαγμένο από όλα αυτά που περιγράφονται παραπάνω. Χωρίς καθαρό νερό, είναι σαν να προσπαθούμε να ξεπλύνουμε την μπουγάδα μας με απόνερα.

Πως μπορεί κάτι τέτοιο να είναι αποτελεσματικό;

Θέλουμε το νερό μας να είναι απαλλαγμένο από εξασθενές χρώμιοχλώριο, φθόριο, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, τοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα συστατικά. Όλα αυτά μπορώ να σας τα διασφαλίσω με ένα απλό μεν αλλά αποτελεσματικότατο φίλτρο νερού, που έχει ιδιαίτερα σημαντικές εγκρίσεις και πιστοποιήσεις που ΔΕΝ διαθέτει κανένα άλλο φίλτρο, όπως:

pistopoihseis_filtrou

Και μπορεί να χλωριώνουμε το νερό, γνωρίζουμε όμως τις επιπτώσεις αυτής της τακτικής; Η χλωρίωση του νερού καταστρέφει την πρωτεΐνη των κυττάρων
Εκτός από το χλώριο βέβαια, υπάρχει και το φθόριο (άλλο μεγάλο θέμα αυτό και με μηδέν όφελος) και ένα σωρό ακόμη δηλητήρια, μέχρι να φτάσει στο ποτήρι μας: Νερό – Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα.
και: Το Φθόριο και οι επιπτώσεις στην υγεία μας. Μέρος 1ο.
Φθόριο: δηλητήριο στην οδοντόπαστα & το νερό. Μέρος 2ο.

Έτσι η “τροφή” με τις κατάλληλες συνεργασίες έρχεται να δώσει ασφαλή και οικονομική λύση για καθαρό νερό χωρίς τοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα συστατικά, πολύ πιο αποτελεσματικά και με χαμηλότερο κόστος από τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού του νερού. Προσφέρουμε στους φίλους μας, με ενδιαφέρον και ευαισθησία, ένα εξαιρετικά αξιόπιστο φίλτρο νερού απλό στην εγκατάσταση και με χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης.

Δίνοντας σήμερα λίγα χρήματα για το καλλίτερο φίλτρο της αγοράς, γλιτώνετε αύριο ένα σωρό χρήματα που θα χρειαζόσασταν για να αντιστρέψετε τα προβλήματα που θα δημιουργήσει αργά ή γρήγορα το απαράδεχτο νερό της βρύσης μας, αλλά και των διαφόρων εμφιαλωμένων όπως βλέπουμε…

Το εξαιρετικά αξιόπιστο φίλτρο που σας προτείνω, είναι το καλλίτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε εσάς αλλά και ολόκληρη την οικογένειά σας!!

Όσοι ενδιαφέρεστε, αφήστε το μήνυμά σας στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com 

Μια πολύ καλή και φθηνή ουσία απομετάλλωσης είναι και ο ζεόλιθος.
Ο Ζεόλιθος βρίσκεται στη γη. Είναι κατάλληλος για την αφαίρεση των τοξικών μετάλλων από τους ιστούς και το αίμα. Τα μόρια του, έχουν την ικανότητα να παγιδεύουν τα τοξικά μέταλλα όλων των τύπων και να τα φυλακίζουν μέχρι να αποβληθούν από τον οργανισμό μέσω των ούρων ή κοπράνων. Επειδή αποτελείται από σωματίδια που είναι αρνητικά φορτισμένα, προσελκύει τα στοιχεία που είναι θετικά φορτισμένα σαν μαγνήτης.

Ο Ζεόλιθος αποτελεί μια νέα ουσία η οποία λειτουργεί σαν σφουγγάρι και επιτυγχάνει σε μεγάλο βαθμό την απορρόφηση και αποβολή των δηλητηρίων και των βαρέων μετάλλων.
Περιέχει όλες τις ουσίες του περιοδικού πίνακα σε μορφή ανόθευτη όπως βρίσκονται μόνο στο βάθος της θάλασσας. Τα μόρια του ζεόλιθου έχουν αρνητικό φορτίο και αφού ιονιστούν, δεσμεύουν τα θετικά φορτισμένα μόρια των ελεύθερων ριζών.

Ένα γραμμάριο μικρομετροποιημένο επεξεργασμένου Ζεόλιθου έχει δράση για επιφάνεια περίπου 500 m2.
Για διατροφικό συμπλήρωμα χρησιμοποιείται επεξεργασμένος κόκκος ζεόλιθου 0,3-230 μm.
Ο ζεόλιθος έχει 95% βιοδιαθεσιμότητα.
Οι κόκκοι του ζεόλιθου διαπερνούν τη μεμβράνη του κυττάρου και εισέρχονται στο εσωτερικό του.
Ακόμη και σε μεγάλες δόσεις, ο ζεόλιθος δεν έχει καμία τοξικότητα ή παρενέργεια.

Ο ζεόλιθος αποτελείται από: Πυρίτιο (περίπου 70%), Αργίλιο, Σίδηρο, Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Νάτριο.

Οι ιδιότητες του ζεόλιθου είναι οι εξής:

  • Ρύθμιση οξεοβασικής ισορροπίας. 
  • Ομαλοποιεί τον ύπνο. 
  • Αποτρέπει τις παρενέργειες από τα φάρμακα κ.α. 
  • Μειώνει τις επιβλαβείς συνέπειες συνηθειών, όπως: καπνός, οινοπνευματώδη ποτά, καφές. 
  • Ρύθμιση κυκλοφορικού, νευρικού συστήματος και επίσης του πεπτικού συστήματος
  • Παρεμπόδιση της γήρανσης
  • Μείωση του στρες
  • Αύξηση της αποδοτικότητας (σωματική δύναμη). 

Δείτε ακόμη: Ζεόλιθος: Ο χρυσός της Υγείας!

Μια άλλη ουσία που δρα παρόμοια, είναι ο μπετονίτης άργιλος, εξ ου και τα λασπόλουτρα. Ο άργιλος υπάρχει και σε μορφή δισκίων για εσωτερική χρήση, είναι δε και αυτός επίσης αρνητικά φορτισμένος. Θεωρείται τροφή θαύμα.

Επίσης γενικώς τα φύκια, αλλά ειδικά η Spirulina και η Chlorella έχοντας αλγινικο νάτριο, το οποίο και αυτό δρα σαν χηλική ουσία, είναι από τις πλέον αποτοξινωτικές ουσίες της φύσης.
Έχει διαπιστωθεί,ότι τα ποντίκια, στα οποία χορηγήθηκε η Spirulina και η Chlorella,απόβαλλαν 7 φορές μεγαλύτερη ποσότητα από το επικίνδυνο χημικό διοξίνη,απ’ ότι με την λήψη τροφής με μια ειδικά ελεγχόμενη δίαιτα.

Η chlorella και η Spirulina ενώνονται με τα τοξικά μέταλλα ακόμη και με το ραδιενεργό ιώδιο και το αποβάλλουν από τον οργανισμό. Κατά το 1994 Ρώσοι επιστήμονες παρακολουθούσαν 270 παιδιά,που πλήγηκαν από το δυστύχημα στο Τσέρνομπιλ. Σε συνέχεια 45 ημερών τα παιδιά λάμβαναν καθημερινα 5γρ. Spirulina ,η οποία ελάττωσε την ποσότητα των ραδιονουκλεϊδίων στο σώμα τους κατά 50% και σταθεροποίησε την αλλεργική τους ευαισθητοποίηση.

Η Σπιρουλίνα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά θρεπτικά συστατικά έχει ιδιαίτερη δράση στην αποβολή τοξινών και βαρέων μετάλλων που επικάθονται στον συνδετικό ιστό. Η φυκοκυανίνη που περιέχει η Σπιρουλίνα συμβάλλει στον έλεγχο φλεγμονών και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης κακοηθειών. «Η Σπιρουλίνα διεγείρει το τμήμα του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού ώστε να καταπολεμά ιούς, να μελετά το εσωτερικό των ιστών μας και να ανιχνεύει και να εξουδετερώνει καρκινικούς ιστούς», δηλώνει ο Dr Bradley.
Δείτε ακόμη: Σπιρουλίνα – Πηγή σωστής διατροφής!

Η Χλωρέλλα ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό άμυνας του οργανισμού για την καταπολέμηση των βακτηρίων και των ιών, και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού. Η Χλωρέλλα έχει υψηλά επίπεδα απορροφητικότητας λόγω της κυτταρικής της δομής. Αποτελείται από Σελλουλόζη και είναι εξαιρετικά δύσπεπτη. Έτσι «κλειδώνει» τα βαρέα μέταλλα, αλλά και άλλες βλαβερές τοξίνες και ακαθαρσίες, οι οποίες αποβάλλονται με φυσικό τρόπο μέσω του εντέρου μας.
Δείτε ακόμη: Χλωρέλλα Chlorella Bulgaris – Ένα μαγικό φύκι – Ιδιότητες
και: Τα βαρέα μέταλλα βρήκαν τον δάσκαλό τους!

Άλλα βότανα που βοηθούν στην αποτοξίνωση βαρέων μετάλλων, είναι ο κολίανδρος όπως και το γνωστότατο Σκόρδο και Λεμόνι, αλλά και το γαϊδουράγκαθο, ενώ από μπαχαρικά ο κουρκουμάς.

Ο Κολίανδρος είναι γενικά επωφελής για το νευρικό σύστημα. Χρησιμοποιείται θεραπευτικά ως βότανο που βοηθά και καταπραΰνει το πεπτικό σύστημα. Έχει την ικανότητα να περνά τον αιματο-εγκεφαλιδικό φραγμό και να καθαρίζει τους ιστούς από τοξίνες, φαρμακευτικές ουσίες, χημικές ουσίες, βαρέα μέταλλα.
Δείτε: Κόλιανδρος – Εξολοθρεύει E. coli, σαλμονέλα και το υπερβακτήριο MRSA σύμφωνα με νέα μελέτη.
Αποτοξίνωση βαρέων μετάλλων με σάλτσα κόλιανδρου!

Το Άγριο Σκόρδο είναι αποτελεσματικό για τον καθαρισμό του αίματος, του στομάχου και των εντέρων. Απαλλάσσει τον οργανισμό από τα επίμονα κατάλοιπα του μεταβολισμού, καταστρέφει και απομακρύνει τις δηλητηριώδεις ουσίες, ιδιαίτερα από τον νευρικό ιστό, χρήσιμη ιδιότητα για αυτοάνοσες παθήσεις.
Δείτε ακόμη: Σκόρδο, το πανάρχαιο θεραπευτικό βότανο!
Τρώτε σκόρδο! Καταπολεμά ακόμη και την ανάπτυξη κακοηθων όγκων
Και: Μια συνταγή με σκόρδο και λεμόνι για τον καθαρισμό των αγγείων!


Tο Σίλυβο το Μαριανό προστατεύει το ήπαρ από την επίδραση των τοξινών και υποστηρίζει την ικανότητα ανάπλασης. Επίσης τονώνει την κυκλοφορία των χολικών υγρών. Το φυτό αυτό χρησιμοποιείται σε βλάβες που έχουν προκληθεί από τοξίνες (π.χ. από διαλυτικά, αλκοόλ), καθώς και για την υποστήριξη σε θεραπεία χρόνιων φλεγμονών του ήπατος ή σε περίπτωση κίρρωσης του ήπατος.
Δείτε: Γαϊδουράγκαθο Milk Thistle – Ιδιότητες
Γαϊδουράγκαθο, ο άγγελος της υγείας μας!
Και: Γαϊδουράγκαθο: Αποτοξινώνει από φάρμακα και χημειοθεραπείες

Ο κουρκουμάς (Turmeric) έχει διαγνωσμένες εξαιρετικές πεπτικές ιδιότητες, παράλληλα με τις ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, βοηθά στην έκκριση χολικών αλάτων, τη διαλυτότητα της χολής και την έκκριση χολερυθρίνης και χοληστερίνης. Έχει δράση κατά της σπαστικής κολίτιδας του πεπτικού έλκους. Η Κουρκουμίνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και θεωρείται ότι έχει αντιφλεγμονώδη και αντικαρκινική δράση. Εκτιμάται ότι μπορεί να συμβάλλει στη θεραπεία του καρκίνου, του διαβήτη, των καρδιαγγειακών νόσων, της αρθρίτιδας και του Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική ανασκόπηση Ινδών ερευνητών του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Annamalai.
Δείτε: Κουρκουμάς: Μια βόμβα υγείας!
Κουρκούμη ή κουρκουμάς: Το περιζήτητο μπαχαρικό!
Κουρκούμι και λεμόνι – Ένα ιδανικό αποτοξινωτικό ρόφημα!

Οι παραπάνω ουσίες όταν συνδυάζονται μεταξύ τους δίνουν ένα άριστο αποτέλεσμα, προσφέροντας βαθιά αποτοξίνωση του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο.

«Τροφή»: Ο καθένας που σέβεται την υγεία του και θέλει να ζει απαλλαγμένος από ασθένειες, καταλαβαίνει πόσο έντονη είναι η ανάγκη της συστηματικής αποτοξίνωσης, καθώς ο οργανισμός μας χρειάζεται οπωσδήποτε να καθαρίσει από όλα αυτά τα δηλητήρια που χρησιμοποιούσαμε τόσα χρόνια και ειδικά το συκώτι μας από όπου «περνάνε» όλα.

Η ιδανική λύση είναι το γαϊδουράγκαθο για το συκώτι, ενώ όποιος χρειάζεται γενικότερη ισχυρή αποτοξίνωση μπορεί να χρησιμοποιήσει τον πιστοποιημένο, βιολογικό ζεόλιθο για καθαρισμό του πεπτικού σας (πολύ σημαντικό), αλλά και ολόκληρου του οργανισμού! 

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελία, επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Δείτε ακόμη: ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: Τρώμε Βαρέα Μέταλλα.

Το μανταρίνι και τα βαρέα μέταλλα!

Φυτά που καθαρίζουν νερό και σώμα. Πεύκο το θαυματουργό!!!

Στοιχεία από:
metapharm 
fytro.wordpress.com 
holisticlife.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *