Απίθανη τεχνική που θα σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα

apithani-tehniki-pou-tha-sas-voithisei-na-kopsete-to-kapnisma

Απίθανη τεχνική που θα σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα

Πολλοί άνθρωποι είναι εθισμένοι στο κάπνισμα, και ότι και να τους πείτε, δεν θα αφήσουν να πάει χαμένη η ικανοποίηση που νομίζουν ότι τους δίνει το τσιγάρο. Παρ’ όλα αυτά, σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να μάθετε τον κίνδυνο στον οποίο εκθέτετε τον εαυτό σας καπνίζοντας αυτούς τους, γεμάτους καπνό, θανατηφόρους κυλίνδρους.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα και μόνο τσιγάρο περιέχει περίπου 600 συστατικά τα οποία κατά την καύση τους δημιουργούν περισσότερες από 7.000 χημικές ουσίες. Το χειρότερο είναι ότι 69 από αυτές είναι επιβεβαιωμένο ότι προκαλούν καρκίνο, ενώ πολλά από τα υπόλοιπα είναι γνωστά δηλητήρια.

Η Αμερικανική Πνευμονολογική Εταιρεία υποστηρίζει ότι το κάπνισμα είναι η κύρια αιτία θανάτων στις ΗΠΑ που μπορούν να ΑΠΟΤΡΑΠΟΎΝ, προκαλώντας πάνω από 438.000 θανάτους ετησίως. Και δεν είναι το κάπνισμα επιβλαβές μόνο για τον καπνιστή, αλλά επηρεάζει και τους παθητικούς καπνιστές στους οποίους περιλαμβάνονται ΚΑΙ παιδιά.
Δείτε και Τσιγάρα: Τι Περιέχουν και οι Επιπτώσεις του Καπνίσματος
Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόψουμε το κάπνισμα;
Κόψε το κάπνισμα πριν κλείσεις τα 44. Μάθε γιατί…

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν είναι ότι βλάπτετε μόνο τον εαυτό σας, αλλά και άλλους ανθρώπους, ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεστε, οπότε αν είστε πρόθυμοι να σταματήσετε το κάπνισμα, εδώ είναι μία απλή λύση που μπορεί να σας εκπλήξει.

Σταματήστε το κάπνισμα με αυτή την εύκολη θεραπεία!

Οι άνθρωποι που έχουν ήδη προσπαθήσει να σταματήσουν το κάπνισμα γνωρίζουν ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία και οι περισσότεροι από αυτούς αποτυγχάνουν στις προσπάθειές τους μέσα στο διάστημα του ενός έτους. Ακόμα κι αν έχουν δοκιμάσει όλα τα είδη των φαρμακευτικών βοηθημάτων ή και τα αυτοκόλλητα νικοτίνης που υποτίθεται ότι θα τους βοηθήσουν να κόψουν το κάπνισμα, δυστυχώς δεν είναι αποτελεσματικά σε όλους.

Η Merrilyn Hope λέει ότι η μαγειρική σόδα προτείνεται ως θεραπεία ώστε να σας βοηθήσει να σταματήσετε το κάπνισμα από τον Richard Webster και άλλους εμπειρογνώμονες στον τομέα. Μπορεί να έχει μια άμεση επίδραση ώστε να σταματήσετε το τσιγάρο το οποίο ουσιαστικά φαντάζεστε ότι χρειάζεστε.

Ο Richard Webster είναι ένα υπνοθεραπευτής που έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του για να βοηθήσει άτομα με προβλήματα συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένου τον εθισμό των ανθρώπων με το κάπνισμα.
Δείτε και Τα είδη της σόδας και που χρησιμοποιείται το κάθε ένα
Σόδα η θαυματουργή και οι χρήσεις της
Η σόδα ως φάρμακο ακόμη και για τον καρκίνο!
Πως να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι με σόδα κατά του καρκίνου

Μαγειρική σόδα και η τεχνική που θα σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε μία μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας πάνω από τη γλώσσα όποτε αισθάνεστε την ανάγκη να καπνίσετε.

Προσοχή: Αυτή η τεχνική είναι πραγματικά χρήσιμη, αλλά οι άνθρωποι που βρίσκονται σε ειδικές δίαιτες με χαμηλό νάτριο ή όσοι έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση δεν θα πρέπει να την εφαρμόσουν.

Εδώ είναι ένα φανταστικό παράδειγμα του πώς η μαγειρική σόδα μπορεί να σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα:

«Διάβασα ένα άρθρο εφημερίδας που ανέφερε έναν γιατρό ο οποίος είπε ότι, για να σταματήσετε το κάπνισμα, αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το, δύο φορές την ημέρα για την πρώτη εβδομάδα, στη συνέχεια, μία φορά την ημέρα για τη δεύτερη εβδομάδα. Κάπνιζα ήδη μία κούτα την εβδομάδα, τότε ή περίπου 30 τσιγάρα την ημέρα.

Ξεκίνησα με δύο ποτήρια την Κυριακή και άλλα δύο τη Δευτέρα. Και τις δύο ημέρες κάπνισα από δύο τσιγάρα. Την Τρίτη νομίζω ότι κάπνισα ένα τσιγάρο και στη συνέχεια το έκοψα εντελώς. Συνέχισα να πίνω τη μαγειρική σόδα για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Δεν χρειάστηκε να συνεχίσω και για δεύτερη εβδομάδα. Δεν έχω καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο τα τελευταία 20 χρόνια «
Joanne Fanizza, Farmingdale, N.Y. (Klein, S., 10 Crazy Ways Smokers Finally Kicked the Habit, Health.com)

«Τροφή»: Προσοχή, το παράδειγμα είναι φανταστικό, απ` ότι έλεγε το άρθρο. Το διευκρινίζω διότι μου φαίνεται υπερβολική ποσότητα το 1-2 κουταλιές της σούπας. Ενδεχομένως 1-2 κουταλάκια του γλυκού να είναι πιο σωστό.

Ένα όξινο σώμα είναι επιρρεπές στον εθισμό της νικοτίνης. Η μαγειρική σόδα είναι ιδιαίτερα αλκαλική, γι ‘αυτό εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις τοξίνες και μειώνει την οξύτητα στο σώμα. Ένα σώμα που είναι περισσότερο αλκαλικό είναι λιγότερο πιθανό να αποκτήσει υπερβολικό εθισμό στη νικοτίνη.

Σημείωση: Μην αφήνετε τη σόδα να αντικαταστήσει την κατανάλωση μιας υγιεινής αλκαλικής δίαιτας. Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι δεν είναι σκόπιμο να συνεχίσετε να παίρνετε μαγειρική σόδα για αόριστο χρονικό διάστημα.

Επιτρέπεται να τη χρησιμοποιήσετε για μια-δυο εβδομάδες. Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνετε μια παύση για μερικές εβδομάδες προτού αρχίσετε να την χρησιμοποιείτε ξανά.
Πρέπει να γνωρίζετε το γεγονός ότι η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων σόδας σε τακτική βάση θα βλάψει την υγεία των νεφρών σας. 

«Τροφή»: Μπορώ πράγματι να σας βοηθήσω, αν όχι να κόψετε το τσιγάρο, σίγουρα να απαλλαχτείτε από τις βλάβες του!!!

Θεωρώ, εκ πείρας, πως το καλλίτερο είναι να το κόψει κάποιος το τσιγάρο «μία και έξω», που λέμε, εκτός αν συντρέχουν λόγοι για κάτι διαφορετικό. Αλλιώς, κατά την άποψή μου, το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μία καλή λύση, υπό προϋποθέσεις όμως, μόνο δηλαδή, όταν αποτελεί το μεταβατικό στάδιο για να κόψετε δια παντός το κάπνισμα και μόνο όταν το υγρό που χρησιμοποιείτε είναι ασφαλές: Είναι τελικά ασφαλές το ηλεκτρονικό τσιγάρο για την υγιεία;

 Και έχω την χαρά, να έχω περιπτώσεις που έχουν κόψει το κάπνισμα, σε λιγότερο από μήνα, με την χρήση του υγρού που προτείνω παρακάτω. ΠΡΟΣΟΧΉ, όμως, μιλώ για ανθρώπους που ήταν αποφασισμένοι να το κόψουν: Ελληνική Επιστημονική Πατέντα Απενοχοποιεί για Πάντα το Κάπνισμα

Μάθετε, λοιπόν, για το

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ωφέλιμο υγρό ατμίσματος, κάτι που αφορά κυρίως τους καπνιστές, αλλά και τους ειδικούς που πωλούν υγρά ατμίσματος, οι οποίοι με το συγκεκριμένο μπορούν να βοηθήσουν όσους καπνίζουν, να χρησιμοποιήσουν τουλάχιστον κάτι που πραγματικά ωφελεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ενδιάμεσα των τσιγάρων από τους αμετανόητους καπνιστές, έτσι ώστε να κάνουν κάτι που να απομακρύνει, το δυνατόν, τους κινδύνους του καπνίσματος.

Έτσι, έχω να προτείνω ένα επαναστατικό προϊόν καθώς είναι το μοναδικό Bio υγρό κατάλληλο για ηλεκτρονική συσκευή ατμίσματος που στηρίζεται σε ΣΟΥΠΕΡ-ΤΡΟΦΕΣ όπως η Πυκνογενόλη, το Πράσινο Τσάι και η Κουρκουμίνη. Περιέχει και αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου.

Πρόκειται για προϊόν μελέτης των: Eθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Φαρμακευτικής-Φαρμακοκινητικής Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Ιατρικής. 
Σύμφωνα με τις πανεπιστημιακές μελέτες όλες οι παραπάνω super τροφές βοηθούν στην καλή λειτουργία του πνεύμονα! 

Οι αντιοξειδωτικές ουσίες των παραπάνω συστατικών, προστατεύουν τα κύτταρα του πνεύμονα από την βλαπτική δράση του τσιγάρου και οδηγεί τα κύτταρα που έχουν υποστεί βλάβη από αυτό σε απόπτωση, βοηθώντας την δημιουργία νέων πνευμονικών κυψελίδων.

Το συγκεκριμένο υγρό συγκαταλέγεται στα τρόφιμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πόσιμο και από τους μη καπνίζοντες για να βελτιώσουν την λειτουργία των πνευμόνων τους, ειδικά σε περιπτώσεις άσθματος και βρογχίτιδας: Ελληνική Επιστημονική Πατέντα Απενοχοποιεί για Πάντα το Κάπνισμα

Όσοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Δείτε ακόμη Καπνίζετε; 3 ημερών διαδικασία για καθαρισμό των πνευμόνων σας 

Καπνίζετε; Τουλάχιστον αποτοξινωθείτε! 

Σιρόπι καθαρισμού των πνευμόνων, ειδικό για καπνιστές  

Υγρό αποτοξίνωσης πνευμόνων ακόμη και μετά από 5 χρόνια κάπνισμα

Πηγή: fitfoodhouse.net
Τυχόν αναδημοσίευση, παρακαλώ να συνοδεύεται από:
Επιμέλεια/Απόδοσή: proionta-tis-fisis.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *