Αλουμίνιο: Τι προκαλεί στον εγκέφαλο & πως να το απομακρύνετε

alouminio-ti-prokalei-ston-egkefalo-kai-pos-na-to-apomakrynete

Αλουμίνιο: Τι προκαλεί στον εγκέφαλο & πως να το απομακρύνετε

Υπάρχει μια δραματική αύξηση των νευρολογικών παθήσεων που συνδέονται με την τοξικότητα του αλουμινίου. Ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός δεν σταματά την εισχώρηση του αλουμινίου στη φαιά ουσία. Mε αποτέλεσμα, το αλουμίνιο να συσσωρεύεται και να παραμένει στους ιστούς που δεν έχουν ταχεία κυτταρική εναλλαγή.

Η απόπτωση, είναι η φυσική διαδικασία θανάτου και αντικατάστασης κυττάρων που παρουσιάζεται σε όλο το σώμα, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα. Τα καρκινικά κύτταρα συνεχίζουν να αναπαράγονται και να διαμορφώνονται σε όγκους, εκτός αν η απόπτωση ενεργοποιηθεί ή τα κύτταρα αυτά καταστραφούν οριστικά από χημικές ενώσεις, είτε φυσικές ή/και συνθετικές.

Το αλουμίνιο συσσωρεύεται σε τοξικά επίπεδα σε βάθος χρόνου σε ιστούς με αργό κύκλο αναπαραγωγής,

όπως τα οστά, η καρδιά και ο εγκέφαλος. Στον εγκέφαλο και κατ’ επέκταση στο νευρικό σύστημα, εκδηλώνονται ασθένειες όπως το Αλτσχάιμερ, το Πάρκινσον, η Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η χρόνια κόπωση και άλλες νευρολογικές ή αυτοάνοσες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων του πλήρες αυτιστικού φάσματος, από μαθησιακές διαταραχές μέχρι του πλήρη αυτισμού.

Οι τοξίνες αλουμινίου βρίσκονται παντού στο περιβάλλον μας.

Είναι σε μαγειρικά σκεύη, κουτάκια αναψυκτικών, φύλλα αλουμινίου, καπνό των τσιγάρων, καλλυντικά, αντιιδρωτικά, αντηλιακά, αντιόξινα, ή στους πανταχού παρόντες αεροψεκασμούς, τους οποίους οι περισσότεροι αγνοούν, ενώ περιέχουν νανοσωματίδια αλουμινίου που μπορούν μέσω της αναπνοής να απορροφηθούν στα πνευμόνια μας και να μπουν απευθείας στην κυκλοφορία του αίματός μας ή μέσω των ιγμορείων να περάσουν στους εγκεφάλους μας. 
Δείτε Πόσο βλάπτουν τα αναψυκτικά; 
Τσιγάρα: Τι Περιέχουν και οι Επιπτώσεις του Καπνίσματος 
Τα καλλυντικά που περιέχουν κρυφές και βλαβερές ουσίες 
Αποσμητικά και Ανθιδρωτικά… δηλητήρια και λύσεις! 
Οι κρυφοί κίνδυνοι των χημικών αντηλιακών του εμπορίου 
Προσοχή στα αντιόξινα έχουν σοβαρές παρενέργειες

Το αλουμίνιο είναι σε όλα τα εμβόλια.

Η έγχυση του αλουμινίου παρακάμπτει τη δυνατότητα απομακρυνσής του μέσω των συνήθων διαύλων. Μπαίνει κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος και μεταφέρεται στον εγκέφαλο και την καρδιά, οπού συσσωρεύεται στο ήδη υπάρχον τοξικό φορτίο.
Δείτε και Συγκλονιστική έρευνα για τα εμβόλια και τα τοξικά συστατικά τους.

Σύμφωνα με τον Δρ Chris Exley, PhD, βιώνουμε την εποχή του αλουμινίου.

Πολλοί προβοκάτορες αγαπούν να εξηγούν πώς το αλουμίνιο είναι το πιο κοινό ορυκτό στον πλανήτη και ως εκ τούτου, είναι ακίνδυνο. Ο Δρ Exley όμως, έχει αφιερώσει πάνω από δύο δεκαετίες της επιστημονικής ζωής του στην έρευνα της τοξικότητας του αλουμινίου. Αποκαλεί το χρονικό διάστημα από τις αρχές του 20ου αιώνα έως τώρα η «Η Εποχή του Αλουμινίου.»

Πριν από εκείνη την περίοδο, το αλουμίνιο παρέμενε στο έδαφος ως το αφθονότερο μέταλλο στη γη που δεν είχε ακόμη αρχίσει να εξορρύσεται. Ο Δρ Exley ισχυρίζεται πως η εξόρυξη του αλουμινίου και η χρήση του με τόσους πολλούς τρόπους ισοδυναμεί με την αισθητή αύξηση των νευρολογικών παθήσεων.
Δείτε και Ο θάνατος με την μορφή αλουμινίου.
Αλουμίνιο και επιπτώσεις στην υγιεία.

Μήνυμα του Δρ Chris Exley στη διάσκεψη ασφαλείας του εμβολίου 2011

Ένα βασικό θέμα του Συνεδρίου αφορούσε το να βοηθήσουν εμβολιασμένα παιδιά να βελτιώσουν τις νευρολογικές βλάβες τους. Η βοήθεια αυτή περιελάμβανε το δεύτερο αφθονότερο ορυκτό στη μητέρα γη- το διοξείδιο του πυριτίου. Ο Exley έβαλε τα παιδιά που είχαν υποστεί αυτιστικές διαταραχές ή άλλες νευρολογικές βλάβες από τους εμβολιασμούς σε μια φόρμα θεραπείας του διοξειδίου του πυριτίου, γνωστή ως πυριτικό οξύ φέροντας άριστα αποτελέσματα.
Δείτε και Αυτισμός: Ασθένεια ή δηλητηρίαση;

Το πυριτικό οξύ είναι βασικά οξυγονωμένο διοξείδιο του πυριτίου.

Ο Exley το θεωρεί ως τον καλύτερο και πιο βιολογικά διαθέσιμο τρόπο για να περάσετε το διοξείδιο του πυριτίου, μέσα από το έντερο και στο αίμα και στη συνέχεια στην ουσία του εγκεφάλου όπου δεσμεύει τα μόρια του αλουμινίου και με ασφάλεια μέσω των ούρων, τα απομακρύνει από τους ιστούς του εγκεφάλου.

Χρησιμοποίησε ένα μεταλλικό νερό που περιείχε διοξείδιο του πυριτίου και είχε σημαντική επιτυχία σε παιδιά που πάσχουν από αυτιστικές διαταραχές και παρουσίαζαν τοξικά επίπεδα αλουμινίου. Το αλουμίνιο βρίσκεται σε σχεδόν όλα τα εμβόλια.

Αργότερα ο ίδιος και η ομάδα του χρησιμοποίησαν το διοξείδιο του πυριτίου με τον ίδιο ρυθμό, για 13 εβδομάδες, σε 15 ασθενείς που έπασχαν από τη νόσο του Αλτσχάιμερ (AD).

Τα επίπεδα αλουμινίου μειώθηκαν από 50 έως 70 τοις εκατό σε όλες τις περιπτώσεις που συμμετείχαν.

Από τους 15 ασθενείς, οι οκτώ δεν επιδεινώθηκαν περαιτέρω και τρεις παρουσίασαν σημαντική βελτίωση της γνωστικής τους λειτουργίας. Ναι μεν το λάδι καρύδας είναι καλύτερο για την αντιστροφή της νόσου του Αλτσχάιμερ, ωστόσο τα μεταλλικά νερά πλούσια σε Orthosilicic ή Ιονικό Πυριτικό οξύ μειώνουν τα επίπεδα τοξικότητας αλουμινίου στον εγκέφαλο και βοηθούν να καταπολεμηθεί το Αλτσχάιμερ.
Δείτε και Λάδι καρύδας κατά του Αλτσχάιμερ και άλλων εγκεφαλικών ασθενειών!

Το προτεινόμενο πρωτόκολλο αναφέρει κατανάλωση για τουλάχιστον πέντε ημέρες 1,5 λίτρου νερού καθημερινά. Περισσότερο νερό απαιτείται όταν υπάρχουν υψηλά επίπεδα τοξικότητας αλουμινίου. Ο Δρ Exley εκτιμά πως το να πίνετε όλο το μπουκάλι μέσα σε μια ώρα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αποτοξίνωσης του εγκεφάλου από το αλουμίνιο.

Το διοξείδιο του πυριτίου μπορεί επίσης να συμβάλλει στην πρόληψη της άνοιας. Προφανώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε συνδυασμό με λάδι καρύδας για να σταματήσουν την πρώιμη έναρξη της νόσου του Αλτσχάιμερ ή ακόμη και να αντιστρέψει τα περισσότερα από τα συμπτώματα.
Δείτε και Μνήμη και διατροφή – Πρόληψη Αλτσχάιμερ. 
Τσάι του (Ἑλληνικού) βουνού, κατὰ τοῦ Ἀλτσχάιμερ!!

Το αλουμίνιο αποβάλλεται μέσω των ούρων, όταν κάποιος απορροφά επαρκή ποσότητα του διοξείδιου του πυριτίου. Ωστόσο πρέπει να υπάρχει μια ισορροπημένη κατανάλωση του νερού για να μην υπάρξει ανισορροπία στα επίπεδα βιταμίνης Β1 και στα επίπεδα καλίου.

Περισσότερα για το διοξείδιο του πυριτίου

 Το διοξείδιο του πυριτίου βοηθά στο να διασφαλιστεί η ελαστικότητα του κολλαγόνου όλων των ιστών του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των τενόντων και των χόνδρων. Αυτό μειώνει τους πόνους και διατηρεί την ευελιξία του σώματός σας. Έχει επίσης διαπιστωθεί ότι τα υψηλά επίπεδα του διοξειδίου του πυριτίου στον ορό του αίματος αποτρέπει τη δημιουργία αρτηριακής πλάκας και την απόφραξη αγγείων.
Δείτε και Κολλαγόνο: Γήρανση, Δέρμα, Οστά και Αρθρώσεις 
Αθηρωματική πλάκα: Πώς δημιουργείται;

Μια σημαντική αιτία για τη δημιουργία αρτηριακής πλάκας φαίνεται να μην είναι η συσσώρευση χοληστερόλης αλλά η αρτηριακή ασβεστοποίηση από ασβέστιο ορού που δεν απορροφήθηκε από τα οστά. Είναι γνωστό ότι το πυρίτιο αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της οικοδόμησης των οστών.
Δείτε και Αθηρωματική πλάκα – Χοληστερίνη και εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια

Χωρίς επαρκή διοξείδιο του πυριτίου, μαγνήσιο, και βιταμίνη Κ2,

το ασβέστιο δεν γίνεται μέρος της ύλης των οστών αλλά παραμένει στο αίμα και σκληραίνει τον μαλακό ιστό του εσωτερικού τοιχώματος της αρτηρίας και την καρδιά.
Δείτε 4 σημάδια που…φωνάζουν ότι οι αρτηρίες σας είναι φραγμένες!
και Pinus Marinitus και Πυκνογενόλη: Το «tuboflo» των αρτηριών!

Το διοξείδιο του πυριτίου είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση γερών οστών και υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος. Ως αποτέλεσμα το διοξείδιο του πυριτίου να θεωρείται ως ένα ιχνοστοιχείο απαραίτητο για την αντι-γήρανση, όχι μονάχα για θέματα ομορφιάς αλλά και για σημαντικά θέματα υγείας.

Άλλες καλές πηγές διοξειδίου του πυριτίου είναι το βότανο πολυκόμπι ή εκουιζέτο, τα αγγούρια και η σκόνη διατομίτη. Αν και αυτές οι τρεις πηγές είναι χρήσιμες, στερούνται την ιοντική αναστολή πυριτικού οξέος που βρέθηκαν στα μεταλλικά νερά και έχουν την ικανότητα διαπεράσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. 

Εμείς δεν γνωρίζω αν το έχουμε σε κάποιο από τα νερά που κυκλοφορούν, αλλά και έτσι, το θέμα είναι να ΜΗΝ πίνουμε νερό που ΠΕΡΙΈΧΟΥΝ αλουμίνιο, όπως αυτό που πολύ πιθανόν να φτάνει στις βρύσες μας, λύση για το οποίο σας προτείνω στο τέλος αυτού του άρθρου: Νερό – Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα. 

Το πολύτιμο πυρίτιο, μπορούμε να το βρούμε σε διάφορες τροφές: Πυρίτιο: Πηγή ζωής, ενέργειας και νεότητας

Έλλειψη πυριτίου και συνέπειες! 

Μην ξεχνάμε και μία θεραπεία με βάση το πυρίτιο, που ως συνήθως με τις εναλλακτικές λύσεις… εξαφανίστηκε: G5: To θρίλερ της αποσιώπησης μιας πολλά υποσχόμενης θεραπείας. 

«Τροφή»: Τέλος έχω δύο προτάσεις να σας κάνω για να εξασφαλίσετε 100% ισχυρή αποτοξίνωση, που θα βοηθήσουν με τον καθαρισμό όλου του σώματος, αλλά και του αίματος και με την απομάκρυνση των βλαβερών τοξικών ουσιών που πολύ συχνά καταναλώνουμε με τα μοναδικά παγκοσμίως φύκια ΆΦΑ: Γαλαζοπράσινα φύκια (A.F.A.) – Η πρώτη μορφή ζωής και αυτοίασης!

Όσοι ενδιαφέρεστε να τα εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή και έτσι να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με τον φυσικότερο τρόπο, επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Πηγή: RealFarmacy
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Μετάφραση: AdRianna Gkika για τα proionta-tis-fisis.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *