Αίνιγμα ή Συνωμοσία η θεραπεία του καρκίνου;

ainigma-i-synomosia-i-therapeia-tou-karkinou

Του Δρ Ν.Κότσανη
Ο κ. Νάκος Κότσανης είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών – ειδικός στην Περιβαλλοντική Καρκινογένεση-Περιβαλλοντικές Επιστήμες-Υδρόβια Ογκολογία

Το άρθρο αυτό σκοπό έχει να προβληματίσει αυτούς που ξέρουν και να ενημερώσει αυτούς που δεν ξέρουν.

«Σήμερα η υγεία δεν είναι μόνο το πολυτιμότερο αγαθό, αλλά και ο ευσεβής πόθος όλων, όταν ο κόσμος μας βομβαρδίζεται στη κυριολεξία από επικίνδυνα καταναλωτικά αγαθά – ρυπαντές. Δυστυχώς ο καθένας μας εναποθέτει τις ελπίδες του στην ενημέρωση και στην πληροφόρηση από τον οποιονδήποτε (καλώς ή κακώς) μόνο και μόνο διότι δεν μπορεί να βασιστεί πλέον σε αυτούς που ασχολούνται με την υγεία, αλλά ούτε και στους σοφούς του κράτους, που αντί να προστατεύουν τον πολίτη από την απέλαση των χημικών και πολλές φορές τοξικών καταναλωτικών αγαθών, αρκούνται και στις μαθηματικές φιλοσοφίες και στα επιτρεπτά όρια.
Δείτε και Η χημεία το βασικό «συστατικό» στο διατροφικό μενού του πλανήτη 
Η Χημεία στο Σπίτι Μας. Χημικά απορρυπαντικά και επιπτώσεις.

Ως ερευνητής κατά του καρκίνου (από το 1986), γνωρίζω από πρώτο χέρι την αναρχική συμπεριφορά ενός καρκινογόνου κυττάρου και χρόνια τώρα με βασανίζει και με στεναχωρεί η κοροϊδία που βρίσκεται πίσω από τις δήθεν θεραπείες (μη ίαση) της ψυχρής αυτής ασθένειας.

Ως «παρατηρητής» γνωρίζω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και κάποια πράγματα δεν δικαιολογούνται, όταν μάλιστα το 60-70% των αντικαρκινικών ουσιών στην αγορά των φαρμάκων προέρχονται από τη φύση και πως η πληθώρα των φυσικών προϊόντων – βοτάνων που υπάρχουν μπορούν να οδηγήσουν άνετα σε μια θεραπευτική αγωγή κατά του καρκίνου με καλύτερα αποτελέσματα ή ακόμα και με σωτήριες καταστάσεις.

Αναρωτιέται λοιπόν κανείς γιατί μια τέτοια συντηρητική στάση απέναντι στη χρήση τέτοιων αγαθών ουσιών της φύσης, αλλά και γιατί δεν οργανώνεται μια επιστημονική-ερευνητική εκστρατεία με αποκλειστικό στόχο και σκοπό την ενημέρωση και τη πρόληψη με όπλα την ίδια την φύση!

Η απάντηση κρύβεται τόσο στα οικονομικά συμφέροντα της ελίτ οικογένειας (συν συγγενών & φίλων) που ελέγχει τα πάντα, τους διεθνείς οργανισμούς υγείας (AMA-American Medical Association, ACS-American Cancer Society, NIH-National Institute of Health, NAS-National Academy of Science, WEF-World Economic Forum, WB-World Bank, BG-Bilderberg Group), φαρμακοβιομηχανία όσο και τα πολιτικά lobby, αφού καθορίζουν όλο το πολιτικοοικονομικόκοινωνικό σχέδιο κατά του καρκίνου.

Τούτο στηρίζεται από τη συνεχόμενη ρύπανση του περιβάλλοντος (π.χ. το φαινόμενο του θερμοκηπίου), τα δραματικά νούμερα των καρκινοπαθών και τέλος την έμμεση υποτιμητική στάση κατά τη χρήση εναλλακτικών μορφών βοτανοφαρμάκων ίασης. Και όσοι δεν κατάλαβαν ή δεν θέλουν να καταλάβουν, η υπόθεση «Καρκίνος» είναι καθαρά πολιτική υπόθεση με σοβαρά οικονομικά συμφέροντα.
Δείτε και Πεθαίνοντας για να ήξερα: Η χρυσοφόρος φλέβα που λέγεται καρκίνος

Ένα σχέδιο το οποίο αποκαλώ Εναλλακτική λύση 4, και αυτό γιατί κάποτε η πιθανότητα να προσβληθείς από καρκίνο ήταν 1 προς 200 και όταν ξεκίνησα δειλά δειλά την καριέρα μου στα μέσα του ’80 ως ερευνητής έγινε 1 προς 4 και σήμερα 15 χρόνια αργότερα είναι 1 προς 3, και μέχρι το 2020 θα είναι 1 προς 2. Άραγε για ποια επιτεύγματα μιλάμε!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρίγκαν είπε κάποτε: «ο πόλεμος εναντίον του καρκίνου ξεκίνησε». Πράγματι ξεκίνησε αυξάνοντας κατά πολύ την πιθανότητα προσβολής. Τούτο στηρίζεται και στο γεγονός ότι μια επιτυχής αξιολόγηση ενός αντικαρκινογόνου φαρμάκου, περνώντας από όλες τις θεσμοθετημένες συμπληγάδες των ερευνών και των πρωτοκόλλων, διαρκεί 10-20 χρόνια (κάτι που σηκώνει πολλή συζήτηση) και το κόστος μέχρι τη διάθεσή του στη αγορά είναι περίπου 40.000.000 ευρώ.

Με λίγα λόγια, οι πιθανότητες ενός νέου εκχυλίσματος από φυτό που παρουσιάζει μια ενδεχομένως «λίαν καλώς» αντικαρκινογόνο δράση, για να φτάσει στο φαρμακείο της γειτονιάς είναι 1 προς 250.000, δηλαδή … ποτέ!

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι η δομή και η λειτουργία του επιστημονικού κόσμου στην έρευνα εναντίον του καρκίνου δεν ακολουθεί την πολιτική τύπου «Γόρδιου Δεσμού», αλλά έχει εγκλωβιστεί σε ένα «ιστό της αράχνης» που η ίδια έχει υφάνει με τα τόσα επιστημονικά πρωτόκολλα και στατιστικά μοντέλα αξιολόγησης, όπου η διάθεση ενός φαρμάκου παίρνει χρόνια.

Δεν φθάνει βέβαια μόνο αυτό, αλλά και αν βρεθεί βότανο με ισχυρές δυνατότητες ίασης του καρκίνου και αδυνατούν στη παραγωγή αυτού του εναλλακτικού θεραπευτικού προϊόντος, επειδή δεν χρίζεται «ΠΑΤΕΝΤΑ», το θάβουν.
Αντιπροσωπευτικότατο παράδειγμα η γκραβιόλαΓΚΡΑΒΙΌΛΑ – GRAVIOLA: Ο εξολοθρευτής του καρκίνου!

Αναρωτιέμαι τότε γιατί επιμένουν κάποιοι και ισχυρίζονται ότι οι φαρμακοβιομηχανίες έχουν προσφέρει πολλά όταν: πρώτον, καθορίζουν τα μέτρα και τα σταθμά, δεύτερον, πληρώνονται αδρά και τρίτον, κίνητρό τους είναι το κέρδος. Όταν όμως θέλει η χημική-γεωργική-φαρμακευτική βιομηχανία να διαθέσει στην αγορά μια ουσία ακόμα και με ισχυρές ενδείξεις τοξικότητας, μεταλλαξιογένεσης ή καρκινογένεσης εκμεταλλευόμενη τον γνωστό επιστημονικό όρο/πόρισμα «ενδεχομένως τοξικό-καρκινογόνο-μεταλλαξιογόνο» το εκθέτει στο κοινό.
Δείτε και Δρ. Rath: Ο γιατρός που στηλιτεύει τα λόμπι των φαρμακευτικών
Πρώην αντιπρόσωπος φαρμακευτικών αποκαλύπτει: Οι φαρμακευτικές δεν υπηρετούν την υγεία  

Η ”σιωπηλή” επιδημία… Οι γιατροί είναι η τρίτη κύρια αιτία θανάτου. 

Τώρα αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα περισσότερες από 6.000.000 χημικές ουσίες στην American Chemical Society’s Chemical Abstract Service, από τις οποίες οι 63.000 χρησιμοποιούνται στην καθημερινή ζωή, ενώ άλλες 1.000 νέες χημικές ουσίες προστίθενται ετησίως (αντιλαμβανόμαστε τα κέρδη), τότε καταλαβαίνει κανείς γιατί είναι πιο εύκολη η παραγωγή και η διάθεση στην αγορά μιας χημικής ουσίας με ενδεδειγμένες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία ενώ είναι πολύ δύσκολη η παραγωγή και η διάθεση στην αγορά μιας χημικής ουσίας ή εκχυλίσματος βοτάνου με ενδεδειγμένες θετικές επιπτώσεις στην υγεία.

Είναι να απορείς! Πράγματι αυτό το οξύμωρο σχήμα έχει προβληματίσει πολλούς. Δηλαδή από τη μια μεριά ελαφρά τη καρδία οι διεθνείς οργανισμοί και οι υπηρεσίες περιβάλλοντος να φορτώνουν το περιβάλλον με τόσα και τόσα χημικά τα οποία προφανώς έχουν ανυπολόγιστες επιπτώσεις και στην ίδια τη φύση και από την άλλη πλευρά «να το παίζουν στοχαστές και λεπτολόγοι» υποτιμώντας πάντα ένα εναλλακτικό φάρμακο/βότανο.
Δείτε από την μία Χημικός πόλεμος στο σπίτι μας: Τοξικές ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν θανατηφόρες ασθένειες
Ενώ από την άλλη κυνηγιέται ανελέητα, οτιδήποτε εναλλακτικό ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ: Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες.
Το τέλος των εναλλακτικών μεθόδων από την ΕΕ;
Τα φαρμακευτικά φυτά υπό διωγμό! Η παγκόσμια υγεία στο βωμό του κέρδους

Οι φαρμακο-βιομηχανίες 
Η κ.Hillary Eve, γνωστή αναλύτρια ιατρικών θεμάτων (25 χρόνια) και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα πράγματα, έχει γράψει αρκετά βιβλία γύρω από την πολιτική των φαρμακοβιομηχανιών, και αναφέρω ένα δείγμα από αυτά. « … το σύστημα υγείας πολιορκείται από τις φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες προστατεύονται από αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίες (πχ. FDA, NCI …) φιλτράροντας (όπως τους βολεύει) την όποια πληροφορία που μαθαίνουν από τις έγκλειστες έρευνες.
Δείτε και Ιατρική εκπαίδευση: Η αόρατη επίδραση των χορηγιών της φαρμακοβιομηχανίας.  
Μπεν Γκολντέικερ: Τι δεν γνωρίζουν οι γιατροί σχετικά με τα φάρμακα που συνταγογραφούν

Τώρα αν ουσιαστικά οι οργανισμοί υγείας είναι οι ίδιες οι φαρμακευτικές εταιρείες, βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα από τα ακόλουθα: για παράδειγμα,
– η φαρμακευτική εταιρεία που παράγει το 50% των χημειοθεραπευτικών φαρμάκων είναι η Bristol-Meyers Squibb, της οποίας CEO είναι ο αντιπρόεδρος (2η εργασία) του μεγαλύτερου ιδιωτικού κέντρου θεραπείας και έρευνας κατά του καρκίνου, της Sloan-Kattering Cancer Centre πρόεδρος της οποίας είναι και διευθυντής (2η εργασία) στην Phillip Morris (καπνοβιομηχανία).

– Επιπλέον, ο διευθυντής μιας άλλης μεγάλης εταιρείας χημειοθεραπευτικών προϊόντων, της Ivax Inc., είναι ανώτατο στέλεχος (2η εργασία) της NCI (του Διεθνούς Ινστιτούτο του Καρκίνου).

– Επίσης πρώην πρόεδρος της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (NAS) ήταν (2η εργασία) ανώτατο στέλεχος της Merck & Company.

– Τέλος, ο αυτοκράτορας των φαρμάκων είναι ο «Οίκος των Rockefeller» («Τροφή»: Ειδικά για δαύτους και μερικούς ακόμη ομοίους τους,  όσα μερόνυχτα και να αφιερώσουμε, αποκλείεται να εξαντλήσουμε την… δράση τους), ο οποίος είναι αφέντης της πετρελαιοπαραγωγής της γης … και η λίστα συνεχίζεται.

Με λίγα λόγια, τι κοινό έχουν οι πετρελαιοπαραγωγοί, οι καπνοβιομήχανοι και οι παραγωγοί της βιομηχανίας όπλων με τη φαρμακοβιομηχανία; Απλώς είναι συνιδιοκτήτες και συμμέτοχοι. Επιφανείς ογκολόγοι έχουν παραδεχτεί την αναξιόπιστη πολιτική των φαρμακοπαραγωγών και αναφέρω δείγμα των όσων έχουν λεχθεί.

Για παράδειγμα,

– ο κ. Alan Nixon, Ph.D., πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Εταιρείας Χημικών (American Chemistry Society), είχε πει: « …ως χημικός, εκπαιδευμένος στην ανάλυση και αξιολόγηση δεδομένων (interpret data) είναι αδιανόητο σε εμένα πως μπορούν οι παθολόγοι να αγνοούν τις καταφανέστατες ενδείξεις ότι η χημειοθεραπεία κάνει πολύ, πολύ περισσότερο κακό από ό, τι καλό…».

– Ο κ. Hardin Jones της NCI στην Bastheda, σε πενηντασέλιδη αναφορά του, ερεύνησε σε παγκόσμιο επίπεδο τους τύπους των καρκίνων και συνέκρινε τους ασθενείς που δέχθηκαν χημειοθεραπεία με αυτούς που δεν ακολούθησαν καμία χημειοθεραπευτική αγωγή. Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ασθενείς που δεν έλαβαν χημειοθεραπευτική αγωγή έζησαν κατά πολύ περισσότερο (outlived) τόσο σε ποιότητα όσο και σε χρόνια από αυτούς που υποβλήθηκαν σε χημειοθεραπεία.
Δείτε περισσότερα και μάλιστα από ογκολόγο: Η χημειοθεραπεία ΠΡΟΚΑΛΕΊ καρκίνο: Καρκινοπαθείς που την αποφεύγουν αυξάνουν την επιβίωση τους

– Ο κ.Ralph Moss και πολλοί άλλοι ειδικοί ανέφεραν ότι «αν μπορέσεις και συρρικνώσεις έναν όγκο κατά 50%, τότε έχεις την έγκριση της FDA ότι το φάρμακο είναι ενεργό και καλύπτει τον βασικό ορισμό τους ως χημειοθεραπευτικού φαρμάκου». Το ότι η ιατρική επιστήμη έχει κάνει πολλά σημαντικά βήματα και πολλοί άνθρωποι έχουν βρει καλό δεν το αμφισβητεί κανείς, αφού το βιώνουμε καθημερινά, αλλά η αποκλειστικότητα πάνω σε θέματα υγείας προκαλεί πολλά ερωτηματικά».
Δείτε και Η Θανατηφόρα Απάτη της χημειοθεραπείας.
Η Χημειοθεραπεία Θεραπεύει και… η Γη Είναι Επίπεδη 

«Τροφή»: Παρότι προσωπικά θεωρώ τις χημειοθεραπείες εγκληματικές, αντιλαμβάνομαι σε κάποιον βαθμό ότι υπάρχει ένα ιατρικό πρωτόκολλο και ότι αυτό θα πρέπει να ακολουθούν οι γιατροί. Αυτό όμως, που πραγματικά δεν καταλαβαίνω με το κυνήγι μαγισσών που έχει υποστεί οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση, από το ιατροφαρμακευτικό κατεστημένο, είναι η εμμονή τους να εναντιώνονται στα φυσικά σκευάσματα ακόμη και όταν προτείνονται ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΆ έτσι ώστε να στηρίζεται τουλάχιστον ο οργανισμός στην ταλαιπωρία που πρόκειται να υποστεί από τα ομολογουμένως δηλητήρια που χρησιμοποιούνται.

Όποιος έχει την παραμικρή αντίληψη του τη σημαίνει χημειοθεραπεία οφείλει στον εαυτό του το ελάχιστο από φυσικά προϊόντα, τουλάχιστον να βοηθήσει το συκώτι του να αντεπεξέλθει με: Γαϊδουράγκαθο: Αποτοξινώνει από φάρμακα και χημειοθεραπείες 

Ειδικά το γαϊδουράγκαθο, κατά την ταπεινή μου άποψη, θα έπρεπε να προτείνουν, για να μην πω ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΝ, οι ίδιοι οι γιατροί στους ασθενείς τους

Και γνωρίστε ένα πραγματικά δυνατό όπλο/σύμμαχο ενάντια στον καρκίνο! Πρόκειται για το υψηλής ποιότητας, βιολογικό, καθαρό γκραβιόλα το οποίο και διαθέτω προς αγορά: ΓΚΡΑΒΙΌΛΑ – GRAVIOLA: Ο εξολοθρευτής του καρκίνου!

Όποιος ενδιαφέρεται για το σούπερ αυτό αντικαρκινικό φρούτο, αλλά και το γαϊδουράγκαθο, ως συμπληρώματα διατροφής, μπορεί να επικοινωνήσει στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com 

Τέλος όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται πραγματικά να μάθουν για τις χημειοθεραπείες σε ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ κλίμακα, αλλά και για τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ αποτελεσματικές εναλλακτικές θεραπείες, αλλά και την τύχη ορισμένων από αυτές, θα είναι πολύ χρήσιμο να παρακαλουθήσει την επόμενη σειρά βίντεο που έχει συγκεντρωμένα πραγματικά απίστευτα στοιχεία:

Δείτε ακόμη: Ανοσοποιητικό ως όπλο κατά του καρκίνου. Πολλά υποσχόμενες οι ανοσοθεραπείες 

Πως εξαπλώνεται ο καρκίνος και τι μπορεί να τον σταματήσει 

Καρκίνος: Τι είναι, τι τον προκαλεί, συμπτώματα και πρόληψη 

Πως να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να πάθετε καρκίνο 

Τι Πρέπει Να Κάνεις Άμεσα Σε Περίπτωση Που Διαγνωστείς Με Καρκίνο

Οι Ψυχοσωματικές Διαστάσεις του Καρκίνου 

Μία αλλιώτικη στάση: Καρκίνος: η ύστατη προσπάθεια του οργανισμού για επιβίωση.

Σημείωση: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται ως συμβουλή ή σύσταση για τη θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή κάποιο ειδικό πριν από τη χρήση.
Απόσπασμα άρθρου από το περιοδικό Νέμεσις. 


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *