Αφαιρέστε τα κονδυλώματα ή μυρμηκιές με υλικά που έχετε σπίτι

afaireste-ta-kondylomata-i-myrmikies-me-ylika-pou-ehete-spiti

Αφαιρέστε τα κονδυλώματα ή μυρμηκιές με υλικά που έχετε σπίτι

Υπάρχουν χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας της επιδερμίδας που υπόσχονται να σας δώσουν ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα. Αντί όμως να βασίζεστε σε αυτά τα προϊόντα, μπορείτε να επιχειρήσετε μερικές απλές και εύκολες σπιτικές θεραπείες για να βελτιώσετε τη συνολική υγεία και εμφάνιση του δέρματός σας.

Τα κονδυλώματα είναι μικρά ογκίδια στο δέρμα ή στους βλεννογόνους που προκαλούνται από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων ή HPV. Οι μυρμηκίες είναι μεταδοτικές και είναι πιθανόν να εξαπλωθούν και σε άλλα σημεία του σώματος ή να μεταδοθούν σε άλλα άτομα. Γι’ αυτό το λόγο, καλύτερο είναι να αντιμετωπίζονται αμέσως με θεραπεία. 

Είναι κοινές και συνήθως αντιμετωπίζονται με σαλικυλικό οξύ ή πάγωμα με υγρό άζωτο. Μερικοί άνθρωποι επίσης τα αντιμετωπίζουν με τη χρήση κολλητικής ταινίας. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες άλλες πιο φυσικές εναλλακτικές λύσεις που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε.

Σκόρδο

Σύμφωνα με το Natural Society, μπορείτε να εξαφανίσετε ένα κονδύλωμα μέσα σε δύο εβδομάδες με τη χρήση λιωμένου σκόρδου ή/και χυμό σκόρδου. Τρίψτε το λιωμένο σκόρδο στο κονδύλωμα κάθε νύχτα και δέστε το με επίδεσμο. Το εφαρμόζετε δύο φορές την ημέρα.
Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Το βότανο που σας απαλλάσσει από τις μυρμηκιές
Δεν είναι η μόνη εξωτερική του χρήση Σκόρδο για κριθαράκι στο μάτι!
Οι εναλλακτικές και ασυνήθιστες χρήσεις του σκόρδου
και βέβαια τα οφέλη του στον οργανισμό αναρίθμητα Σκόρδο, το πανάρχαιο θεραπευτικό βότανο!

Καθαρό ακατέργαστο μέλι

Τα οφέλη από το μέλι είναι καλά καταγεγραμμένα..όπως και η ικανότητά του να αφαιρεί το κονδύλωμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρίβετε μέλι στο κονδύλωμα τη νύχτα και να το τυλίγετε με έναν επίδεσμο. Το μέλι σιγά-σιγά θα το αφαιρέσει. Υπάρχουν ακόμη και περιπτώσεις κονδυλωμάτων που δεν επανεμφανίστηκαν εφόσον είχε χρησιμοποιηθεί θεραπεία με μέλι.
Δείτε ακόμη: Μέλι: 11 συν 2 χρήσεις εντός και εκτός κουζίνας
Εντοπίστηκαν 13 ζωντανά βακτήρια στο ανεπεξέργαστο μέλι που σκοτώνουν μικρόβια
Συνταγές θεραπείας με μέλι!

Μηλόξυδο

Το μηλόξυδο είναι ένας ακόμα φυσικός τρόπος αφαίρεσης κονδυλώματος. Όπως και με τους υπόλοιπους φυσικούς τρόπους αφαίρεσης, εφαρμόζετε το μηλόξυδο την νύχτα. Εμποτίζετε ένα κομμάτι βαμβακιού στο μηλόξιδο και το διατηρείτε στη θέση του τοποθετώντας έναν επίδεσμο. Μπορεί να το αφήσετε για μία νύχτα ή για 24 ώρες, και το αντικαθιστάτε κάθε μέρα. Τα κονδυλώματα σιγά-σιγά θα συρρικνωθούν και έπειτα θα εξαφανιστούν.
Δείτε ακόμη: Μηλόξυδο: 12 απρόβλεπτες χρήσεις!
Το μηλόξυδο τα οφέλη και οι χρήσεις του!

Μπανάνες

Η ευκολότερη μέθοδος για την αφαίρεση κονδυλωμάτων είναι να χρησιμοποιήσετε τη φλούδα της μπανάνας. Σύμφωνα με το το Earth Clinic, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι τρίψτε το κονδύλωμα κάθε βράδυ με μια φλούδα μπανάνας για δύο εβδομάδες.
Δείτε ακόμη: Μην πετάτε τις φλούδες της μπανάνας, χρησιμοποιήστε τις!
και Βελτιώστε 5 θέματα υγιείας με μπανάνες αντί για φάρμακα 

Ο ιός είναι μεταδοτικός από άνθρωπο σε άνθρωπο και μεταδίδεται με την άμεση δερματική επαφή ή με το άγγιγμα υγρών επιφανειών. Οι μυρμηκιές είναι πολύ συχνές στα παιδιά. Μολονότι είμαστε όλοι εκτεθειμένοι στον ιό HPV, ορισμένοι φαίνεται να είναι πιο ευαίσθητοι σε αυτόν, ενώ άλλοι είναι εκ φύσεως πιο ανθεκτικοί.  
Οι μυρμηκίες εμφανίζονται συχνότερα όταν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού είναι εξασθενημένο. 

Μπορείτε λοιπόν, σε συνδυασμό με τα παραπάνω, για πραγματική εξάλειψη του προβλήματος και για να παραμείνουν εξαφανισμένες από το δέρμα σας, να ενισχύσετε και το ανοσοποιητικό σας με το βιολογικότατο πιστοποιημένοπρωτόγαλα, που σας προτείνω, για την απόλυτη ενίσχυση, αλλά και «ευθυγράμμιση» του ανοσοποιητικού σας. 

Όσοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Δείτε ακόμη: Ποιος φοβάται τον ιό των κονδυλωμάτων; 

και Κονδυλώματα (HPV): Αντιμετώπιση

Πηγή: davidwolfe.com
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Μετάφραση: AdRianna Gkika για τα proionta-tis-fisis.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Σχόλια σε greeklish, με ενσωματωμένα links, με υβριστικό ή απαξιωτικό περιεχόμενο καθώς και σχόλια με διαφήμιση προϊόντων δε θα δημοσιεύονται.