9 σημάδια ότι το σώμα σας χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αποτοξίνωση

9-simadia-oti-to-soma-sas-hreiazetai-epeigontos-apotoxinosi

Ο κόσμος μας παντού είναι γεμάτος επικίνδυνες τοξικές ουσίες.
Στο φαγητό που τρώμε, τον αέρα που αναπνέουμε, τα καθαριστικά που έχουμε για το σπίτι, ακόμη και στις ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Όλα αυτά ευνοούν τον σχηματισμό τοξικών ελεύθερων ριζών στο σώμα μας. Ταυτόχρονα οι ορμόνες του στρες, οι συναισθηματικές διαταραχές, το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα μας δημιουργούν και μας επιβαρύνουν με επιπλέον βλαβερές ελεύθερες ρίζες.
Δείτε: Η Χημεία στο Σπίτι Μας. Χημικά απορρυπαντικά και επιπτώσεις. 
Σημάδια στο σώμα σας που αποκαλύπτουν στρες – Τι να προσέξετε! 
Ποιες σωματικές ασθένειες προκαλεί το άγχος; 
Γιατί τα αρνητικά συναισθήματα μας καταστρέφουν… 
και Τι είναι οι ελεύθερες ρίζες και τα αντιοξειδωτικά!

Το να αποφύγουμε την συσσώρευση αυτών των τοξικών ουσιών είναι σχεδόν αδύνατο. Έτσι το σώμα μας έχει δημιουργήσει μηχανισμούς για την αντιμετώπιση της υπερφόρτωσης του με τοξίνες.
Το κλάμα, η εφίδρωση, η ούρηση και η αφόδευση είναι όλοι οι φυσικοί τρόποι που χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό για να αυτοκαθαρίστει, καθώς αυτές οι τοξίνες μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνες, για το σώμα και την υγιεία μας γενικότερα, εάν τις αγνοήσουμε.
Είναι, λοιπόν, εξαιρετικά σημαντικό να βοηθάμε το σώμα μας να αποτοξινώνεται από καιρό σε καιρό.

Αυτά είναι τα 9 προειδοποιητικά σημάδια που δεν πρέπει να αγνοούμε.
Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από αυτά, τότε ήρθε η ώρα να καθαρίσετε τον οργανισμό σας:

1. Δερματικά προβλήματα
Αν το δέρμα σας είναι ξηρό, και έχετε εξανθήματα και ακμή – μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι το σώμα σας χρειάζεται αποτοξίνωση. Μια εξωτερική θεραπεία τοπικά δεν πρόκειται να βοηθήσει, αν η αιτία του προβλήματος στο δέρμα σας είναι η υπερβολική τοξικότητα στο σώμα. Για να θεραπευθεί το δέρμα σας θα πρέπει να απελευθερωθεί το σώμα σας από τις τοξίνες που προκαλούν τα προβλήματα.
Δείτε: Δερματικά προβλήματα που μας προειδοποιούν για τη συνολική μας υγεία! 
Φυσικές λύσεις για δερματικά προβλήματα!
Δερματικές ασθένειες και ψυχολογικά προβλήματα

2. Βουλωμένα ιγμόρεια
Αυτό το σύμπτωμα είναι κοινό ιδιαίτερα μετά την εισπνοή υψηλών ποσότητων τοξικών χημικών ουσιών, που τυχόν βρίσκονται στον αέρα γύρω μας.
Δείτε και Ιγμορίτιδα, τι είναι και φυσική αντιμετώπιση! 
Αποτελεσματικότατη σπιτική συνταγή εναντίον της ιγμορίτιδας

3. Θέματα της χοληδόχου κύστης
Λόγω της υψηλής ποσότητας των τοξινών που συσσωρεύονται στο σώμα μας, η χολή που απελευθερώνεται στη χοληδόχο κύστη από το ήπαρ είναι πολύ συμπυκνωμένη. Αυτή η «παχιά» χολή φράζει επίσης τη χοληδόχο κύστη και αυξάνει τον κίνδυνο για πέτρες.
Δείτε και Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε πέτρες στη χολή 
Μήπως έχετε πέτρες στη χολή; Συμπτώματα, διατροφή και θεραπεία!

4. Συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά
Μερικές φορές τα συναισθήματα, το στρες, το άγχος, ο θυμός και άλλα προβλήματα της καθημερινότητας μπορεί να προκαλέσουν πρόσθετες τοξίνες στο σώμα μας. Αυτές οι τοξίνες διαταράσσουν την ικανότητα του οργανισμού να ελέγχει τα επίπεδα γλυκόζης και τα επίπεδα χοληστερόλης. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι χρειαζόμαστε αποτοξίνωση οπωσδήποτε!
Δείτε και αυτό Η κοιλίτσα του σταριού και η δραματική τροποποίηση μιας υγιεινής τροφής

5. Υψηλή θερμοκρασία
Η αύξηση της συγκέντρωσης των τοξινών μπορεί να αναγκάσει την καρδιά σας να εργάζονται περισσότερο, προκαλώντας στην καρδιά αυτό που ονομάζεται «υπερθέρμανση», η οποία θα αυξήσει τη θερμότητα του σώματος. Η εφίδρωση είναι ένας φυσικός μηχανισμός αποτοξίνωσης του σώματος που θα αποβάλλει τις βλαβερές τοξίνες από τους πόρους του δέρματος.
«Τροφή»: Ενδεχομένως να μιλάει για υψηλό πυρετό, αλλά επειδή στο κείμενο έγραφε «Overheating», το μετέφρασα ως υπερθέρμανση. Αν κάποιος μπορεί και ξέρεις ας βοηθήσει να το αποδώσουμε καλλίτερα. 

Ευχαριστώ!

6. Συχνοί πονοκέφαλοι
Εάν πάσχετε τακτικά από πονοκεφάλους χωρίς προφανή αιτία μπορεί να είναι ακριβώς η ώρα για μια αποτοξίνωση. Ένας πονοκέφαλος είναι ένα πολύ αξιόπιστος τρόπο για το σώμα σας για να σας πει ότι κάτι δεν πάει καλά. Πριν δοκιμάσετε ένα ακόμη παυσίπονο και ανησυχήσετε πως θα έχετε αυτούς τους πονοκέφαλους για το υπόλοιπο της ζωής σας, δοκιμάστε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης ώστε να διαπιστώσετε αν το πρόβλημα είναι οι πάρα πολλές τοξίνες.
Δείτε και Ασκήσεις που διώχνουν τον πονοκέφαλο!
Αντιμετώπισε τους πονοκεφάλους με… χυμοθεραπεία
Πείτε αντίο στον πονοκέφαλο: Φτιάξτε στο λεπτό, ροφήματα και γιατροσόφια που θα σας λυτρώσουν!

7. Έλλειψη ενέργειας
Είναι εξαιρετικά σημαντικό για σας να απαλλαχτείτε από την κούραση και συνεχή κόπωση και χαμηλή ενέργεια. Αν ξυπνάτε κουρασμένοι κάθε μέρα και αυτή η κατάσταση δεν βελτιώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας – αυτό σημαίνει ότι είναι η ώρα για αποτοξίνωση. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε τα πράγματα που σας εμποδίζουν να νιώθετε γεμάτοι ενέργεια.
Δείτε και Οι 10 πιο συχνές αιτίες κόπωσης ~ Πως να απαλλαγείτε
Ο Βασικός Υπαίτιος πίσω από την Χοληστερίνη την Παχυσαρκία και τη Χρόνια Κόπωση!
Βότανα τόνωσης του οργανισμού!
Χυμός με πράσινο μήλο, λεμόνι και τζίντζερ για ενέργεια και αποτοξίνωση! 

8. Λευκή ή κίτρινη γλώσσα
Το φυσικό χρώμα της γλώσσας είναι φωτεινό ροζ ή απαλό κόκκινο. Όταν υπάρχει ένα κίτρινο ή λευκό φιλμ πάνω στην γλώσσα σημαίνει ότι το σώμα σας προσπαθεί μόνο του να αποτοξινωθεί από το στόμα μέσω της γλώσσας και της αναπνοής σας. Όταν διαπιστώσετε πως έχετε δύσοσμη αναπνοή, αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας είναι γεμάτο με τις βλαβερές τοξίνες και θα πρέπει να αποτοξινωθείτε αμέσως.

9. Αϋπνία
Η μελατονίνη δίνει σήμα ότι χρειάζεστε να κοιμηθείτε, όμως η υπερβολική ποσότητα των τοξινών στο σώμα σας μπορεί να μειώσει την ποσότητα της μελατονίνης που απελευθερώνεται, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε αϋπνία ή κακό και ανήσυχο ύπνο. Μια αποτοξίνωση μπορεί να βοηθήσει στην φυσική της αποκατάσταση έτσι το σώμα σας μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει την κατάλληλη ποσότητα μελατονίνης που θα σας επιτρέψει να κοιμάστε πιο γρήγορα και να έχετε έναν πιο ποιοτικό ύπνο.
Δείτε και Πώς ο ύπνος μας προειδοποιεί για τα προβλήματα υγείας μας
Συνταγές – ροφήματα για την αϋπνία!
Αϋπνία: Καταπολεμήστε την με την διατροφή και τα κατάλληλα βότανα 

«Τροφή»: Ο καθένας που σέβεται την υγεία του και θέλει να ζει απαλλαγμένος από ασθένειες, καταλαβαίνει πόσο έντονη είναι η ανάγκη της συστηματικής αποτοξίνωσης, καθώς ο οργανισμός μας χρειάζεται οπωσδήποτε να καθαρίσει από όλα αυτά τα δηλητήρια που χρησιμοποιούσαμε τόσα χρόνια και ειδικά το συκώτι μας από όπου «περνάνε» όλα.

Η ιδανική λύση είναι το γαϊδουράγκαθο για το συκώτι, ενώ όποιος χρειάζεται γενικότερη ισχυρή αποτοξίνωση μπορεί να χρησιμοποιήσει τον πιστοποιημένο, ζεόλιθο για καθαρισμό του πεπτικού σας (πολύ σημαντικό), αλλά και ολόκληρου του οργανισμού! 

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελία, επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Δείτε ακόμη: Μέθοδοι καθαρισμού οργάνων και η σειρά που είναι καλύτερο να γίνονται 

10 τροφές για super αποτοξίνωση! 

Εξαλείψτε τα δηλητήρια από τον οργανισμό σας μέσα σε 24 ώρες

Κάνε αυτά τα βήματα για καθημερινή ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ και δες το σώμα σου να αλλάζει! 

10 τρόποι για να αποβάλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας!

και επειδή οι τοξίνες δεν προέρχονται μόνο από την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας, αλλά και από αυτήν  μέσα μας, δείτε: Μοκίτι Οκάντα: Η πηγή των τοξινών και η αληθινή φύση της ασθένειας. 

Η φύση των τοξινών και ο φυσικός τρόπος αποβολής τους από το σώμα (Μοκίτι Οκάντα). 

και στην ενότητά μας, «Αποτοξίνωσις«, θα βρείτε πολλές συμβουλές, τρόπους και συνταγές να απομακρύνετε τις βλαβερές τοξίνες από τον οργανισμό σας!

Πηγή: www.healthyaeon.com
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ενεργό λινκ και ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Μετάφραση: Προϊόντα της Φύσης


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *